Descopera toata flota <br/><strong>TIRIAC AUTO RENT</strong>

Despre noi

Flota variata. Servicii Premium

Tiriac Auto Rent face parte din Tiriac Group si ofera servicii de inchiriere autoturisme in regim rent-a-car si termen lung. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Fiind parte a grupului Tiriac, obiectivele noastre pe termen mediu si lung sunt similare cu cele ale grupului si au ca element central consolidarea relatiei client – companie – marca.

Tiriac Auto Rent are la baza expertiza grupului, de peste 30 ani, in domeniul serviciilor auto, membrii echipei noastre avand o experienta vasta in domeniul inchirierilor de autoturisme.

Strategia noastra pe termen mediu si lung este orientata catre oferirea unor servicii premium excelente, inovative si personalizate nevoilor clientilor nostri. Punem accent pe satisfactia lor, de aceea siguranta, promptitudinea si calitatea sunt doar o parte dintre atributele noastre.

Expertiza

Strategie

Servicii premium

DESPRE NOI

Flota auto variata

Avem acces la mărci exclusiviste de autoturisme, modele de ultima generatie cu dotari premium si servicii de calitate superioara. Fiind parte a grupului Tiriac, avem posibilitatea sa oferim clientilor nostri o flota variata de modele auto care acopera majoritatea doleantelor si posibilitatilor financiare.

Serviciile noastre de inchiriere auto se clasifica dupa cum urmeaza:

A. Inchiriere de termen scurt – cu posibilitate de inchiriere incepand de la 24 ore si pana la 90 zile.
B. Inchiriere pe termen mediu si lung – cu posibilitate de inchiriere incepand de la 3 pana la 24 luni in cazul inchirierii pe termen mediu iar in cazul inchirierii pe termen lung, de la 6 luni si pana la 36 luni. Inchiererea pe termen lung are la baza un proces dedicat fiecarui client care implica alegerea autoturismului personalizata pe doleantele clientului incepand de la culoare si pana la motorizare, optionale etc.

DESPRE NOI

Viziunea noastră

Tiriac Auto Rent isi doreste sa redefineasca excelența în servicii atat prin oferirea unei experiente de inchiriere unice si placute, cat si prin dezvoltarea unor servicii de loializare de neegalat pentru clienții sai.

In acceptiunea noastra, inchirierea unui autotruism presupune o experiență memorabilă, plăcută si lipsita de stres.

Misiunea noastră

Am ales sa oferim servicii premium si sa aducem in echipa noastra specialiști care sunt dedicati, au o atitudine pozitiva și au cunoștințe aprofundate in domeniu.

La baza promisiunii de a ne dezvolta in permanenta se afla spiritul nostru competitiv, de aceea luam in calcul fiecare posibilitate pentru a ne îmbunătăți serviciile, pentru a depasi asteptarile celor care ne trec pragul – prin cunostinte, atentie la detalii si pasiune pentru excelenta.

TIRIAC AUTO RENT isi doreste sa redefineasca excelenta în servicii premium in regim rent-a-car.

Valorile noastre

Onestitate si Respect

 • Suntem prompti si flexibili, comunicam deschis si in mod frecvent.
 • Salutam mentalitati diferite si onoram toate angajamentele fata de clientii, angajatii si colaboratorii nostri. De aceea, tratam fiecare persoana cu care intram in contact cu respect, profesionalism si demnitate.
 • Imbratisam diversitatea de idei, culturi, religii si medii diferite, astfel crestem promisiunea și valoarea noastră față de clienți.

Calitate

 • Ne asiguram, zi de zi, ca filosofia noastra “Excelenta in servicii premium de inchiriere auto” sta la baza a tot ceea ce facem si este pusa in lumina prin intermediul serviciilor pe care le oferim
 • Stim ca serviciile primite conteaza pentru dumneavoastra, de aceea punem pe primul loc satisfactia clientilor nostri
 • Desfasuram afaceri la cele mai inalt standard de integritate, buna-credinta si etica profesionala.

Flexibilitate si lucru in echipa

 • Lucram in echipa ca un tot unitar – echipa noastră de specialisti este aici pentru a vă sprijini pe parcursul călătoriei dvs. oriunde și oricând aveți nevoie de ajutor.
 • Folosim recenzii reale, feedback-ul autentic al clienților nostri și propria noastră experiență pentru a vă ghida sa alegeti cele mai bune opțiuni
 • Mentinem un mediu de lucru favorabil care sustine si incurajeaza împărtășirea ideilor, abilităților și resurselor.

Responsabilitate sociala

 • Suntem participanti activi in comunitatile din care facem parte si incurajam implicarea angajatilor in activitati civice si caritabile.
 • Ne dorim sa fim un exemplu de afacere pozitiv in tara noastra si in comunitatile in care activam.
 • Avem in plan dezvoltarea si implementarea unor practici dedicate protectiei mediului si reciclarii.
Perioada: 1 zi - 36 luni
Modele de ultima generatie
Gama variata
Livrare la domiciliu

Vrei sa te anuntam cand primim masini noi in
flota sau avem oferte speciale? Vrei sa fii invitat la
evenimentele noastre viitoare?
Inscrie-te la newsletter.