Inchiriere Termen Lung

De la 1 la 36 luni

Inchiriere Termen Lung

De la 1 la 36 luni

Ce ar trebui sa ai în vedere pentru
inchirierea auto pe termen lung?

Exista cateva detalii pe care trebuie sa le iei in calcul pentru a ajunge la cea mai potrivita oferta de inchiriere auto. Acestea includ tipul de autovehicul in functie de utilitate, durata inchirierii si rulajul estimat. Detaliile oferite de fiecare client reprezinta elementele de baza cu care specialistii nostri va configureaza oferta personalizata pentru inchirierea autoturismului dorit. Contacteaza-ne si cere-ne o oferta de pret personalizata.

Avantajele fața de leasing

La inchirierea unei masini, durata de exploatare este legata strict de necesitatea clientului. Autovehiculul poate fi returnat sau schimbat, iar perioada de inchiriere poate fi prelungita in orice moment. Masina este astfel inchiriata strict pentru perioada utila factor care va ajuta sa va optimizati bugetul considerabil.

Inchirierea auto echivaleaza si cu absenta stresului si timpului dedicat mentenantei auto, verificarii si intretinerii, schimbului de anvelope, alegerii asigurarilor, rovinietei si a obligatiilor legate de ITP. Toate aceste servicii sunt in grija Tiriac Auto Rent, clientul fiind degrevat de astfel de sarcini.

Companiile care aleg sa inchirieze autovehicule pentru flota, beneficiaza de deductibilitatea integrala a sumelor platite lunar. In plus, lipsa platii unui avans (asa cum presupune leasingul auto) reprezinta un avantaj considerabil din punct de vedere financiar.

Descopera serviciul de inchiriere pe termen lung cu posibilitate de inchiriere incepand de la 6 luni si pana la 36 luni. Inchiererea pe termen lung are la baza un proces dedicat fiecarui client care implica alegerea autoturismului, personalizat necesitatilor clientului incepand de la culoare si pana la motorizare, optionale etc. Acest tip de inchiriere combina flexibilitatea inchirierii pe termen scurt cu avantajele leasing-ului operational, dar fara procedurile, analizele si costurile asociate bancilor sau firmelor de leasing. Pentru inchirierile de peste 6 luni, aveti posibiltatea sa va configurati impreuna cu specialistii nostri, o masina complet noua - 0km.

Formular cerere oferta

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat de unul dintre consultantii nostri de vanzari in cel mai scurt timp.

Perioada: 1 zi - 36 luni
Modele de ultima generatie
Gama variata
Livrare la domiciliu

Vrei sa te anuntam cand primim masini noi in
flota sau avem oferte speciale? Vrei sa fii invitat la
evenimentele noastre viitoare?
Inscrie-te la newsletter.